AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski iş arkadaş görmek

Kahve falında eski iş arkadaş görmek

Kahve falında eski iş arkadaş görmek yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında eski iş arkadaş gördüyseniz:

  • Bazı konuların nasıl sonuçlanacağı veya nasıl devam edeceği konusunda kafanızda şüpheler varsa, boşuna üzülmeyin.

Kahve falında eski bir iş arkadaşını görmek sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında eski bayan iş arkadaşını görmek başarıdan başarıya koşacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında eski iş arkadaşınızı görmek kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine delalet eder.

Kahve falında eski işyeri arkadaşlarını görmek ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, gülüp eğleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski iş arkadaş görmek maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine tabir olunur.

Kahve falında eski çalıştığın işyerini görmek yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına işaret eder.

Kahve falında kendini eski işyerinde görmek düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski patrondan iş teklifi almak sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir