AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski çalıştığın işyerini görmek

Kahve falında eski çalıştığın işyerini görmek

Kahve falında eski çalıştığın işyerini görmek çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, eksiği kendinde bulacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, çevre değiştireceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında eski çalıştığın işyerini gördüyseniz:

  • Biraz sabırlı davranabilirseniz, yavaş yavaş kendi kurallarınızı koymaya veya yeni kuralar koyma konusunda ısrar etmeye başlayabileceksiniz.

Kahve falında eski işyerinde çalıştığını görmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına işaret eder.

Kahve falında eski işyerinde tekrar çalıştığını görmek ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına inanılır.

Kahve falında eski işinde çalıştığını görmek aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, işlerin yolundan çıkacağına delalet eder.

Kahve falında eski çalıştığı işyerini görmek kısmetlerin artacağına, çok büyük sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski çalıştığım işyerini görmek kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine delalet eder.

Kahve falında eski çalıştığın işyerini görmek tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, geçim sorunuyla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çalıştığım işyerini görmek gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında çalıştığı işyerinin yandığını görmek dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir