Kahve falında kendini eski işyerinde görmek

Kahve falında kendini eski işyerinde görmek hayatının bir anda allak bullak olacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, büyük özgüven kazanacağına delalet eder.

Kahve falında kendini eski işyerinde gördüyseniz:

  • Dikkatli bir gözlemci olmakta fayda var.

Kahve falında eski iş patronunu görmek hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski işyerinde çalıştığını görmek çok büyük kısmetler kazanacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski işine girmek kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, çok büyük yenilikler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski işyerinde işe başlamak kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski işyeri patronunu görmek çok iyi kazançlar elde edileceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında eski işini görmek bir süre belini doğrultamayacağına, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski işinde çalıştığını görmek müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski işinde çalışmak çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir