AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski bayan iş arkadaşını görmek

Kahve falında eski bayan iş arkadaşını görmek

Kahve falında eski bayan iş arkadaşını görmek huzur dolu günler geçireceğine, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, kazancın katbekat artacağına, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan fal sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, araba alınacağına, günahtan temizlenmeye işaret eder.

Kahve falında eski bayan iş arkadaşını gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz kimseler bile olsalar sırlarınızı açmaktan kaçının.

Kahve falında eski bayan iş arkadaşını görmek işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında bayan iş arkadaşını görmek helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına alamet eder.

Kahve falında bayan iş arkadaşlarını görmek arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bayan iş arkadaşı görmek kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında eski bayan arkadaş görmek devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına yorulur.

Kahve falında eski bir iş arkadaşını görmek adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski iş arkadaş görmek kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına işaret eder.

Kahve falında eski işyeri arkadaşlarını görmek yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, faturalarını ödeyemez olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir