AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski iç çamaşırı görmek

Kahve falında eski iç çamaşırı görmek

Kahve falında eski iç çamaşırı görmek kendine geleceğine, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, kazancında da artış meydana geleceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına alamet eder.

Kahve falında eski iç çamaşırı gördüyseniz:

  • Bazı işleri yapış yöntemlerinizi değiştirmeniz veya hizmetlerinizi diğer kişilere sunmanız olumlu sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında eski iç çamaşırı görmek eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında bebek iç çamaşırı görmek yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında iç çamaşır çıkarmak karanlıkların aydınlanacağına, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının iç çamaşırı görmek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırının yırtıldığını görmek şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına alamet eder.

Kahve falında iç çamaşırı vermek başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine yorulur.

Kahve falında iç çamaşırı toplamak karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni iç çamaşırı almak hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir