AnaSayfa / Genel / Kahve falında iç çamaşırı toplamak

Kahve falında iç çamaşırı toplamak

Kahve falında iç çamaşırı toplamak psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, biraz zaman geçmesi gereken haber, bir bebek sahibi olacağına, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, onları okula göndereceğine yorulur.

Kahve falında iç çamaşırı toplamak gördüyseniz:

  • Şimdiye kadar fırsat gibi görünen bir konuda ödenmesi gereken bedeller olabilir.

Kahve falında iç çamaşırı toplamak evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında iç çamaşırını çıkardığını görmek yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında iç çamaşırı yakmak rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında iç çamaşırını kirli görmek özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırda kan görmek yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında alt iç çamaşırı görmek çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz iç çamaşırı yıkamak uğradığı zararların telafi edileceğine, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine yorulur.

Kahve falında iç çamaşırında böcek görmek kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, iyilik bulacağına, şifa edineceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir