AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni iç çamaşırı almak

Kahve falında yeni iç çamaşırı almak

Kahve falında yeni iç çamaşırı almak zaman bulmakta zorlanacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, başarılara yeni başarılar katılacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, işveren koltuğunda oturacağına, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni iç çamaşırı almak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan desteklenme isteği artıyor.

Kahve falında yeni iç çamaşırı görmek hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, kazançlı bir işin başına geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni iç çamaşırı almak kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni iç çamaşır görmek sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yeni iş kapılarının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kahverengi iç çamaşırı görmek kırgınların barışacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iç çamaşırı sütyen görmek evlatlarından hayır bulacağına, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına işarettir.

Kahve falında bir kadını iç çamaşırıyla görmek yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında iç çamaşırına kaka yapmak yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında bebek iç çamaşırı görmek sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, devlet kapısından bir yardım alacağınıza alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir