AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının iç çamaşırı görmek

Kahve falında başkasının iç çamaşırı görmek

Kahve falında başkasının iç çamaşırı görmek yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, insanlara her türlü yardımı yapacağına, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, ona göre davranacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, çok daha büyük adımların atılacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının iç çamaşırı gördüyseniz:

  • Yolculuklardan en azından bir fayda göremeyebilirsiniz.

Kahve falında başkasının iç çamaşırını giymek çok büyük bir mutluluk duyacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına delalettir.

Kahve falında iç çamaşırını ters giymek sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, büyük başarılara imza atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz iç çamaşırı aldığını görmek iş ve mekan değiştireceğine, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kirli iç çamaşırı görmek tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına, iyi kısmetleri olacağına yorulur.

Kahve falında kendi iç çamaşırı görmek herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında krem rengi iç çamaşırı görmek çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine alamet eder.

Kahve falında iç çamaşırı koklamak yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, bereketin ve karın artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırıyla erkek görmek geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir