AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil halı yıkamak

Kahve falında yeşil halı yıkamak

Kahve falında yeşil halı yıkamak hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine yorulur.

Kahve falında yeşil halı yıkamak gördüyseniz:

  • Sizi yanlış yönlendiren kişilere dikkat edin.

Kahve falında yeşil halı yıkamak çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan fal sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı halı yıkadığını görmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına inanılır.

Kahve falında nehirde halı yıkamak yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz halı yıkamak bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, fakirlerin zenginleşeceğine delalet eder.

Kahve falında eski halı yıkamak olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına delalettir.

Kahve falında başkasının halısını yıkamak büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine alamet eder.

Kahve falında cami halılarını yıkamak büyük miktarlarda paralar kazanacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına rivayet eder.

Kahve falında komşunun halı yıkadığını görmek çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir