AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski bir gemiye binmek

Kahve falında eski bir gemiye binmek

Kahve falında eski bir gemiye binmek sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, kazanç elde edeceğine, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, şükrederek yaşayacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, saydığı ve tanıdığı biri olacağına işarettir.

Kahve falında eski bir gemiye binmek gördüyseniz:

  • Suçlanan taraf olmak istemiyorsanız, başkalarının karıştırdığı durumlara müdahale etmemenizde fayda var.

Kahve falında eski gemiye binmek kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında eski bir gemiye binmek kötü günlerini aşmayı başaracağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle gemiye binmek hayalkırıklığı duyacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gemiye binmek ve inmek kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine delalettir.

Kahve falında yük gemisine binmek ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz gemiye binmek bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine işarettir.

Kahve falında duran gemiye binmek ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yolcu gemisine binmek dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir