AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük gemiye binmek

Kahve falında küçük gemiye binmek

Kahve falında küçük gemiye binmek sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, sorunların bu sayede aşılacağına, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine işarettir.

Kahve falında küçük gemiye binmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin girişimde bulunmasını veya ilk adımı atmasını beklemek yerine ilk hamleyi sizin yapmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında küçük gemiye binmek değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında küçük gemi görmek yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına delalettir.

Kahve falında yüksek gemiye binmek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karada gemiye binmek her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında yanlış gemiye binmek çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına delalet eder.

Kahve falında bir gemiye binmek hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük gemiye binmek işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında askeri gemiye binmek sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, endişelerinin son bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir