AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesinin hasta olduğunu görmek

Kahve falında annesinin hasta olduğunu görmek

Kahve falında annesinin hasta olduğunu görmek ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, zahmet veren işlerin artacağına, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında annesinin hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Evde yapılacak değişiklikler, tadilat, taşınma veya ortam değişimi yeni başlangıçlar yapılmasına olanak tanıyabilir.

Kahve falında annenin hasta olduğunu görmek can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine işaret eder.

Kahve falında baba anneyi hasta görmek sevdiği bazı kişileri kıracağına, kişinin elindekilerinden de olacağına delalet eder.

Kahve falında anneyi hasta görmek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında annenin hasta olduğunu duymak hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hasta anne görmek karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annesinin hasta olduğunu duymak dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında anneyi hasta olarak görmek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında annemi hasta görmek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir