AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin hasta olduğunu duymak

Kahve falında annenin hasta olduğunu duymak

Kahve falında annenin hasta olduğunu duymak sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, zenginlik sahibi olunacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, başarısının düşeceğine, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annenin hasta olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Siz, olayları diğerlerinden daha net görebiliyorsunuz.

Kahve falında annenin hasta olduğunu duymak kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annenin hastalandığını duymak bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, eğleneceğine alamet eder.

Kahve falında annesinin hasta olduğunu duymak daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, eşler arasında bir soğukluk olacağına işarettir.

Kahve falında hasta duymak cesaret ve inançla hareket edeceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yakınının hasta olduğunu duymak ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğunun hasta olduğunu duymak amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine inanılır.

Kahve falında birinin hastalandığını duymak iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin hasta olduğunu duymak büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir