AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin hasta olduğunu görmek

Kahve falında annenin hasta olduğunu görmek

Kahve falında annenin hasta olduğunu görmek sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, kurtuluşu bulacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına, işlerin düşeceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annenin hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Negatif veya sürekli kötü haber getiren kişilerden sonsuza kadar uzaklaşmanız gerekiyor.

Kahve falında annesini hasta görmek kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annesinin hasta olduğunu duymak rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına işarettir.

Kahve falında anneyi hasta görmek birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, kazançlı çıkacağına alamet eder.

Kahve falında anneyi hasta olarak görmek çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına işaret eder.

Kahve falında annemi çok hasta görmek gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına yorulur.

Kahve falında annesi hasta görmek zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında anne babasını hasta görmek çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine delalettir.

Kahve falında anne ve babayı hasta görmek büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir