AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyi hasta görmek

Kahve falında anneyi hasta görmek

Kahve falında anneyi hasta görmek ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, ailenin büyüyeceğine, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında anneyi hasta gördüyseniz:

  • Bazı sorular sormalı, cevapları alana veya cevaplara kafanızda yer bulana kadar zaman kazanmalısınız.

Kahve falında hasta anne görmek uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölen annesini hasta görmek bir rahat yüzü görmeyeceğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annesini hasta olarak görmek çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş anneni hasta görmek ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anne babasını hasta görmek sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş annemi hasta görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında annesinin hasta olduğunu duymak sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, güçlükle elde edilecek başarı yorulmaktadır.

Kahve falında anne hasta görmek kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir