AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta anne görmek

Kahve falında hasta anne görmek

Kahve falında hasta anne görmek ihanete uğrayacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, yüzüne kan geleceğine, toplum içinde daha oturaklı davranacağına, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında hasta anne gördüyseniz:

  • Yeni şeylerden ya da alış veriş gibi şeylerden uzak durmalısınız.

Kahve falında anneni hasta görmek işlerinde verimin artacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölen anneyi hasta görmek işinin ehli olacağına, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annesinin çok hasta olduğunu görmek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annesinin hasta olduğunu duymak maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine delalet eder.

Kahve falında annesini hasta görmek şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen annemi hasta görmek nimetin çoğalacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine inanılır.

Kahve falında ölü anneyi hasta görmek bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, sorunlarının günden güne azalacağına yorulur.

Kahve falında hasta annenin iyileştiğini görmek zarar göreceğine, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir