AnaSayfa / Genel / Kahve falında annemi hasta görmek

Kahve falında annemi hasta görmek

Kahve falında annemi hasta görmek çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, günahtan kaçınarak yaşayacağına, kısmetinin açık olacağına, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, aile hayatının hayır getireceğine, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına delalettir.

Kahve falında annemi hasta gördüyseniz:

  • Başarılarınızdan memnun olacak kişilerle program yapabilirsiniz.

Kahve falında hasta anne görmek zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş anneyi hasta olarak görmek aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine rivayet eder.

Kahve falında annesini çok hasta görmek hayatına yeni bir yön vereceğine, umutlarının kendisine hayır getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında annemi çok hasta görmek tabiri caizse can bulacağına, başarıya ve zafere doymayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü anneyi hasta görmek herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında annesini hasta olarak görmek rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, ticaret ehli kimse olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annesi hasta görmek makamının ve itibarının yükseleceğine, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına inanılır.

Kahve falında annesinin çok hasta olduğunu görmek evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir