AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski beyaz kapı görmek

Kahve falında eski beyaz kapı görmek

Kahve falında eski beyaz kapı görmek maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, zayıflayacağına, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, düşmanların çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski beyaz kapı gördüyseniz:

  • Nakit akışı, ortak kaynak kullanımı veya yapılmış anlaşmaların yürümesi başlıklarından bazılarında sıkıntı yaşanabilir.

Kahve falında eski beyaz kapı görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin kapısına gitmek hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, işlerin büyük bir açmaza gireceğine delalet eder.

Kahve falında eski tahta kapı görmek fal sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında eskimiş kapı görmek hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına inanılır.

Kahve falında eski kapılar görmek mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına işarettir.

Kahve falında eski kapı kapatmak ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine delalet eder.

Kahve falında eski bir kapı görmek dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski kapı açmak yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir