AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski ev arkadaşını görmek

Kahve falında eski ev arkadaşını görmek

Kahve falında eski ev arkadaşını görmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, üzüleceğine ve hastalanacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, sıkıntılarını arkasında bırakacağına inanılır.

Kahve falında eski ev arkadaşını gördüyseniz:

  • Sezgileriniz sizi her alanda doğru yönlendirecek.

Kahve falında eski ev arkadaşını görmek aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, fal sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere delalet etmektedir.

Kahve falında eski arkadaşının geldiğini görmek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski bir arkadaşa sarılmak hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski erkek arkadaşını görmek şansının kendinden yana olacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına inanılır.

Kahve falında eski bir arkadaşının öldüğünü görmek onlara sanat öğreteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşımın eski sevgilisini görmek hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski arkadaşın evini görmek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgilini arkadaşınla görmek eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir