AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski arkadaşın evini görmek

Kahve falında eski arkadaşın evini görmek

Kahve falında eski arkadaşın evini görmek başına uğursuz olayların geleceğine, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, mutlu olacağına ve güleceğine, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına delalettir.

Kahve falında eski arkadaşın evini gördüyseniz:

  • Bilginizi kişisel çıkarlarınız için kullanmayın.

Kahve falında eski bir arkadaşının evine gitmek çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında eski erkek arkadaşının evini görmek bereketli yağmurlara, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına delalettir.

Kahve falında eski erkek arkadaşının evine geldiğini görmek ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında eski arkadaşın evini görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına inanılır.

Kahve falında eski arkadaşın evine girmek yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Kahve falında eski arkadaşın evine gitmek maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında babanın eski evini görmek sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında evinde eski eşya görmek elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir