AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski arkadaşının geldiğini görmek

Kahve falında eski arkadaşının geldiğini görmek

Kahve falında eski arkadaşının geldiğini görmek işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine alamet eder.

Kahve falında eski arkadaşının geldiğini gördüyseniz:

  • Üst üste gelen kutlamalara katılmak için hediyeler almak zorunda kalacaksınız.

Kahve falında eski arkadaşının geldiğini görmek bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına işaret eder.

Kahve falında eski erkek arkadaşının evine geldiğini görmek çok kötü olaylar yaşayacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyle göz göze gelmek kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle bir araya gelmek iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, düzeninin sarsılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliden telefona mesaj geldiğini görmek rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin evine geldiğini görmek aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin yanına geldiğini görmek eğlenceli günler geçirileceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin geldiğini görmek aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir