AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski bir arkadaşa sarılmak

Kahve falında eski bir arkadaşa sarılmak

Kahve falında eski bir arkadaşa sarılmak yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, bunun için her gün şükredeceğine işarettir.

Kahve falında eski bir arkadaşa sarılmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiye zaman ayırmanız ilişkinizi güçlendirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında eski arkadaşa sarılmak bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine inanılır.

Kahve falında eski arkadaşlara sarılmak hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, önemli işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında eski bir arkadaşına sarıldığını görmek fal sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında eski bir arkadaşına sarılmak çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına delalet eder.

Kahve falında eski okul arkadaşına sarılmak maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski erkek arkadaşına sarılmak kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski arkadaşına sarılmak hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski arkadaşlarına sarılmak şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir