AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi don görmek

Kahve falında mavi don görmek

Kahve falında mavi don görmek rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, etrafındaki insanlara yardım edeceğine, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, hasret ve özlem gidereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi don gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın bilerek ya da bilmeyerek, bir işinizi engellemesi mümkündür.

Kahve falında mavi don görmek keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında donu ters giymek kötü kişilerden uzak durulacağına, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının donunu görmek hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, eskileri yâd edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında don yağ görmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına inanılır.

Kahve falında yeni don giymek büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, mali olarak küçüleceğine alamet eder.

Kahve falında boklu don görmek sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına işaret eder.

Kahve falında donmuş kıyma görmek öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına delalettir.

Kahve falında mor don görmek istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve falı kapatan kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir