AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski damat adayını görmek

Kahve falında eski damat adayını görmek

Kahve falında eski damat adayını görmek şansının ve kısmetinin açık olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, fal sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, rızkının da genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski damat adayını gördüyseniz:

  • Bazı hediyeler alabilir veya verebilirsiniz.

Kahve falında eski damat adayını görmek hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, kolaylığa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında damat adayı görmek kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına işarettir.

Kahve falında damat adayını görmek mevkie edineceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına işarettir.

Kahve falında damat adayları görmek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, düzenli bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında ıssız adaya düşmek kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına delalettir.

Kahve falında eş adayı görmek yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eş adayını görmek büyük sıkıntılar yaşayacağına, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine işaret eder.

Kahve falında gelin adayı görmek bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir