AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski damadı görmek

Kahve falında eski damadı görmek

Kahve falında eski damadı görmek çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, olaylı günler geçireceğine, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, işsiz ve ekmeksiz kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski damadı gördüyseniz:

  • Bir yardım maddi ya da manevi bir destek olabilir.

Kahve falında eski sevgilini damatlıkla görmek kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, gam ve keder çekmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyi damatlıkla görmek karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi damat olarak görmek ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine delalettir.

Kahve falında eski damat adayını görmek eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski damadı görmek anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına rivayet eder.

Kahve falında damat bohçası görmek çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, kötülüğe uğramadan yaşayacağına delalettir.

Kahve falında beyaz gelinlik ve damatlık görmek sevdikleri ile birlikte olacağına, bağının ve bahçesinin de artacağına alamet eder.

Kahve falında damat ve gelin görmek toplumda itibar ve takdir toplanacağına, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir