AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski çeyiz görmek

Kahve falında eski çeyiz görmek

Kahve falında eski çeyiz görmek gururlu bir hayat süreceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, markasını duyuracağına, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına delalettir.

Kahve falında eski çeyiz gördüyseniz:

  • Herşeye hazır olmalısınız.

Kahve falında eski çeyiz görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski çeyiz sandığı görmek ruhani önderlik yapacağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine tabir olunur.

Kahve falında çeyiz taşımak dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çeyiz almak hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, ekmeğinin de artacağına alamet eder.

Kahve falında çeyizlik görmek bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına işarettir.

Kahve falında çeyiz eşyaları görmek çok istenen hedeflere ulaşılacağına, elinden gelen herşeyi yapacağına delalet eder.

Kahve falında sandıkta çeyiz görmek iş hayatında makam sahibi olunacağına, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çeyiz sandığı görmek zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir