AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeyizlik görmek

Kahve falında çeyizlik görmek

Kahve falında çeyizlik görmek işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına delalettir.

Kahve falında çeyizlik gördüyseniz:

  • Engeller ya da zorluklarla mücadele etmemiz gerekebilir.

Kahve falında çeyiz hazırlığı yapmak aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çeyizlik görmek kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında çeyiz döşemek eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, ün yapmayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelin çeyizi sermek çok yoğun çalışacağına, fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çeyiz yıkamak yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, içini açmaya karar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının çeyizini görmek yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, rızkın artacağına delalet eder.

Kahve falında çeyiz yastığı görmek hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine delalet eder.

Kahve falında çeyizlik seccade görmek güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, günden güne daha artan başarılar kazanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir