AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeşmeden ayran içmek

Kahve falında çeşmeden ayran içmek

Kahve falında çeşmeden ayran içmek pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında çeşmeden ayran içmek gördüyseniz:

  • Her türlü yeni başlangıçlardan uzak durmanız gerekiyor.

Kahve falında çeşmeden ayran içmek sorunların yakında çözüme kavuşacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayranlı çorba içmek ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yeni bir ev alınacağına rivayet eder.

Kahve falında bozulmuş ayran içmek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına alamet eder.

Kahve falında ekşimiş ayran içmek maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sarımsaklı ayran içmek helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine yorulur.

Kahve falında tuzlu ayran içmek beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine delalet eder.

Kahve falında ekşi ayran içmek işlerin kötü bir duruma geleceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bozuk ayran içmek şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir