AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski işine girmek

Kahve falında eski işine girmek

Kahve falında eski işine girmek kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, hak yolundan ayrılmayacağına, gayrimenkul işine girileceğine, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski işine girmek gördüyseniz:

  • Sevgiliniz kimse sizden uzakta ise onunla görüşmeniz veya ondan mutlu bir haber almanız olasıdır.

Kahve falında eski işyerine girmek ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, hayırlı günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında eski işine girmek özel hayatında mutlu olacağına, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında istediğin işe girmek prestij kazanacağına, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ek işe girmek refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine tabir olunur.

Kahve falında devlette işe girmek önüne çıkan engellerden yılmayacağına, hem de çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeni bir işe girmek üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına delalettir.

Kahve falında devlet dairesinde işe girmek ailede rızık yokluğuna düşeceğine, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iyi bir işe girmek epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir