AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski çalıştığı işyerini görmek

Kahve falında eski çalıştığı işyerini görmek

Kahve falında eski çalıştığı işyerini görmek elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, alim ve bilge insan olacağına, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, işlerinin ağırlaşacağına, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski çalıştığı işyerini gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla, sevgilinizle ya da işle ilgili veya yaratıcı planlar üst üste gelebilir, çifte randevulardan kaçınmak için zamanınızı doğru kullanmalısınız.

Kahve falında eski çalıştığın işyerini görmek doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski işinde çalıştığını görmek de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında eski işyerinde tekrar çalıştığını görmek bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski çalıştığı işyerini görmek borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına inanılır.

Kahve falında eski işyerinde çalıştığını görmek karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski çalıştığım işyerini görmek gözyaşına ve kedere boğulacağına, atılan adımların başarıya çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında işe girip çalıştığını görmek de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, fal sahibinin şanssızlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka bir işyerinde çalıştığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir