AnaSayfa / Genel / Kahve falında dostunuzla barışmak

Kahve falında dostunuzla barışmak

Kahve falında dostunuzla barışmak bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, işe başlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dostunuzla barışmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren veya ekonomik konularda sadece size uyan durumların peşine düşmelisiniz.

Kahve falında dostunuzla barışmak ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski bir dostla barışmak hayır getirecek bir yola girileceğine, stresten uzaklaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dost bir köpek görmek zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dostla düşman olmak çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, sorunlarının son bulacağına yorulur.

Kahve falında dostuna küsmek mali olarak çok güçlü hale geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmanıyla dost olmak fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dost kazığı görmek mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına yorulur.

Kahve falında düşmanıyla dost olduğunu görmek girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir