AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet büyüğü olmak

Kahve falında devlet büyüğü olmak

Kahve falında devlet büyüğü olmak içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, toplum içinde daha oturaklı davranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında devlet büyüğü olmak gördüyseniz:

  • Eleştiri veya şikayetlerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında devlet büyüğü konuşmak sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında devlet büyüğüne ikramda bulunmak ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında devlet büyüğü cenazesi görmek dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına delalettir.

Kahve falında devlet büyüklerine yemek vermek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine tabir olunur.

Kahve falında devlet büyüğünün eşini görmek bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü devlet büyüğü görmek rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında devlet büyükleriyle yemek yemek sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş bir devlet büyüğünü görmek çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir