AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaybolan ayakkabıyı bulmak

Kahve falında kaybolan ayakkabıyı bulmak

Kahve falında kaybolan ayakkabıyı bulmak toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaybolan ayakkabıyı bulmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlarla uyumlu ilişkiler içinde olup, yeni arkadaşlıklar geliştirebilirsiniz.

Kahve falında kaybettiğin ayakkabıyı bulmak aylık gelirinin artacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine işaret eder.

Kahve falında kaybolan ayakkabıyı bulmak bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına tabir olunur.

Kahve falında kaybettiği ayakkabıyı bulmak büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kaybolan altınları bulmak kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına alamet eder.

Kahve falında kaybolup yolunu bulmak hayalkırıklığı duyacağına, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaybolan altınını bulmak şifaya kavuşacağına, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaybettiğin anahtarı bulmak mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında kaybı bulmak sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir