AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil ayakkabı bulmak

Kahve falında yeşil ayakkabı bulmak

Kahve falında yeşil ayakkabı bulmak büyük sorunlar yaşayacağına, yüzünün de yerlere düşeceğine, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, kısmetlerinin açılacağına, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, bazı sorunlar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında yeşil ayakkabı bulmak gördüyseniz:

  • Belli bir konuyu sizin ele alış biçiminizle diğer tarafın ele alış biçimi arasında fark olabilir.

Kahve falında yeşil ayakkabı bulmak uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında ayakkabıyı bulmak borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında kaybettiği ayakkabıyı bulmak etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına delalet eder.

Kahve falında ayakkabısını kaybedip bulmak durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, yeni iş kapılarının açılacağına delalettir.

Kahve falında ayakkabının tekini bulmak çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabını kaybedip bulmak bereketli işlere gireceğine, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabının eşini bulmak başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında ayakkabı kaybetmek ve bulmak kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir