AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz ayakkabı bulmak

Kahve falında beyaz ayakkabı bulmak

Kahve falında beyaz ayakkabı bulmak zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, ticaretinin de bozulmayacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz ayakkabı bulmak gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler hayatınızı olumlu etkileyebilir.

Kahve falında beyaz ayakkabı bulmak işsizlerin iş sahibi olacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına delalet eder.

Kahve falında ayakkabılarını bulmak işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine işarettir.

Kahve falında yeşil ayakkabı bulmak geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına inanılır.

Kahve falında ayakkabını bulmak iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, sıkıntıların artacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakkabısını bulmak kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabı kaybedip bulmak hedeflerin gerçekleşeceğine, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabıyı kaybedip bulmak işlerinin azalacağına, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına tabir olunur.

Kahve falında kaybedilen ayakkabıyı bulmak uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir