AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabının eşini bulmak

Kahve falında ayakkabının eşini bulmak

Kahve falında ayakkabının eşini bulmak çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, düzeninin bozulacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında ayakkabının eşini bulmak gördüyseniz:

  • Bazı dostlarınız sizi arayabilirler.

Kahve falında ayakkabının eşini bulmak maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tek ayakkabı bulmak çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabını kaybedip bulmak dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına inanılır.

Kahve falında yeni ayakkabı bulmak maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına işarettir.

Kahve falında kaybettiğin ayakkabıyı bulmak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, çok başarılı olup, kazancının artacağına rivayet eder.

Kahve falında bebek ayakkabısı bulmak maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, böylece hayatının da düzene gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabısını kaybedip bulmak sağlık sorunlarının sona ereceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında ayakkabı kaybetmek sonra bulmak gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir