AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilisiyle telefonda konuşmak

Kahve falında eski sevgilisiyle telefonda konuşmak

Kahve falında eski sevgilisiyle telefonda konuşmak kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgilisiyle telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Seyahatlere ya da eğitime para yatırıyorsanız beklenmedik harcamalar söz konusu olabilir.

Kahve falında eski sevgilisiyle telefonda konuşmak kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine işarettir.

Kahve falında telefonla eski sevgiliyle konuşmak eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgili telefonla konuşmak kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında telefonda eski sevgiliyle konuşmak onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyle telefonda konuşmak ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski bir arkadaşla telefonda konuşmak malvarlığının çok daha artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski erkek arkadaşıyla telefonda konuşmak zorlukların çözüme kavuşacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine yorulur.

Kahve falında eski eşle telefonda konuşmak insanlara küsüleceğine, kazancının da hiç eksilmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir