AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski arkadaşın görmek

Kahve falında eski arkadaşın görmek

Kahve falında eski arkadaşın görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, tövbe etmeden vefata, nasıl bir hayat sürdüreceğine, hayatının güzelleşeceğine, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, dertleşerek moral bulacağına rivayet eder.

Kahve falında eski arkadaşın gördüyseniz:

  • Belli planların, anlaşmaların ya da düzenlemelerin nasıl yoluna sokulabileceği üzerine düşünmeniz gerekebilir.

Kahve falında eski erkek arkadaşıyla telefonda konuşmak hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine işarettir.

Kahve falında eski arkadaşı öpmek gönlünce harcama yapmasına, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski arkadaşlarla sohbet etmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgili ve arkadaşını görmek haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına delalet eder.

Kahve falında eski bir arkadaşla kavga etmek neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski erkek arkadaşımı görmek orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında eski arkadaşının evlendiğini görmek kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine alamet eder.

Kahve falında eski arkadaş görmek nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir