AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski arkadaşı öpmek

Kahve falında eski arkadaşı öpmek

Kahve falında eski arkadaşı öpmek omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, girilen yolda zarar edileceğine, hayatının çok daha kolay hale geleceğine, rahata ereceğine, ferahlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında eski arkadaşı öpmek gördüyseniz:

  • Yeni bir adım atıyor olabilirsiniz.

Kahve falında eski arkadaşını öpmek çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, dertlerinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski bir arkadaşı öpmek mutlu bir evliliğe, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski erkek arkadaşını öpmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, maddi imkânlarının azalacağına yorulur.

Kahve falında eski arkadaşı öpmek mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgili öpmek ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına işarettir.

Kahve falında eski sevdiğini öpmek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgilini dudaktan öpmek esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında eski kocayı öpmek falı kapatan kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, başarıya ulaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir