AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski arkadaşlarla sohbet etmek

Kahve falında eski arkadaşlarla sohbet etmek

Kahve falında eski arkadaşlarla sohbet etmek maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski arkadaşlarla sohbet etmek gördüyseniz:

  • Çok fazla üzerinde durmamanız durumunda akabinde her şeyin yoluna girdiğini görebilirsiniz.

Kahve falında eski arkadaşla sohbet etmek birikimlerine büyük zarar  geleceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına delalet eder.

Kahve falında eski arkadaşlarla sohbet etmek istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle sohbet etmek yoğun duygular yaşayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşla sohbet ettiğini görmek bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşıyla sohbet etmek maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşlarla sohbet etmek çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine yorulur.

Kahve falında bir arkadaşla sohbet etmek ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, yalan söylemeyeceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşla sohbet etmek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir