AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski bir arkadaşla kavga etmek

Kahve falında eski bir arkadaşla kavga etmek

Kahve falında eski bir arkadaşla kavga etmek birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, sevinçli ve mutlu haberler alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski bir arkadaşla kavga etmek gördüyseniz:

  • Elde etmeye çalıştığınız şeylerde size ilham verebilecek yaratıcı kişilere odaklanmalısınız.

Kahve falında eski arkadaşlarla kavga etmek girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski arkadaşla kavga etmek yüzünü güldüreceğine, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski arkadaşıyla kavga etmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, eşinden yana huzurlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski arkadaşla kavga ettiğini görmek yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, bir takım sorunlarla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında eski bir arkadaşla kavga etmek kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgili kavga etmek vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine işaret eder.

Kahve falında eski kocasıyla kavga etmek aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle kavga etmek bunun kendisine büyük güç vereceğine, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir