AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski erkek arkadaşımı görmek

Kahve falında eski erkek arkadaşımı görmek

Kahve falında eski erkek arkadaşımı görmek her daim bereketli işler yapacağına, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, borçlarını ödeyeceğine, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, sıkıntılara neden olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında eski erkek arkadaşımı gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzü ilgilendiren değişiklikler yapmanız durumunda olumlu sonuçlar ortaya çıkabilir.

Kahve falında eski erkek arkadaşla evlenmek yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, hastalar için şifaya yorumlanan fal, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski erkek arkadaşınızla barışmak isabetli adımlar atılacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine delalet eder.

Kahve falında erkek arkadaşının eski sevgilisini görmek elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski bir erkek arkadaş görmek onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında eski erkek arkadaşının ailesini görmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında eski erkek arkadaşla öpüşmek kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında eski erkek arkadaşının nişanlandığını görmek aksiliklerin bu sayede aşılacağına, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında eski erkek arkadaşıyla öpüşmek ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir