AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşiyle telefonda konuşmak

Kahve falında kardeşiyle telefonda konuşmak

Kahve falında kardeşiyle telefonda konuşmak hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına yorulur.

Kahve falında kardeşiyle telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Belli konulara odaklanmamanız ya da gerçeklere bağlı kalmamanız durumunda imajınıza, arkadaşlıklarınıza veya mevcut pozisyonunuza zarar verebilecek bir durumun ortasında kalabilirsiniz.

Kahve falında kardeşiyle telefonda konuşmak yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, onlara hocalık edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kardeşle telefonda konuşmak sağlığını geri kazanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek kardeşle telefonda konuşmak çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşıyla telefonda konuşmak askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında bir ünlüyle telefonda konuşmak iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği erkekle telefonda konuşmak yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında belediye başkanıyla telefonda konuşmak o kişiyle güzel günler geçireceğine, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında ölen birisiyle telefonda konuşmak huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir