AnaSayfa / Genel / Kahve falında iş arkadaşıyla telefonda konuşmak

Kahve falında iş arkadaşıyla telefonda konuşmak

Kahve falında iş arkadaşıyla telefonda konuşmak hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, parasız günler geçireceğine, kötü günleri arkasında bırakacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, yeni bir ilişkiye başlamaya, fal sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iş arkadaşıyla telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Problemleri daha karmaşık şekilde ele almak yerine olduğu gibi kabul etmek çözümün bir parçası olabilir.

Kahve falında iş arkadaşıyla telefonda konuşmak sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşımla telefonda konuşmak çok mutlu olacağı günler geçireceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşla telefonda konuşmak elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında eski bir arkadaşla telefonda konuşmak bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, mutluluk gözyaşı dökeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşla telefonda konuşmak bir koyulan işten yüz kazanılacağına, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında eski arkadaşla telefonda konuşmak varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, iki tarafın da çok sevineceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşıyla telefonda konuşmak bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine inanılır.

Kahve falında erkek arkadaşımla telefonda konuşmak ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir