AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşlarıyla içki içmek

Kahve falında arkadaşlarıyla içki içmek

Kahve falında arkadaşlarıyla içki içmek işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, haksızlıklara da karşı geleceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, yeni alanlara yöneleceğine, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşlarıyla içki içmek gördüyseniz:

  • Daha dikkatli düşünmek gerekiyor.

Kahve falında arkadaşlarla içki içmek iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarıyla içki içmek sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşla içki içmek geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşınla içki içmek maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş biriyle içki içmek sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine delalettir.

Kahve falında müdürle içki içmek bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında biriyle içki içmek kazancını arttıracağına, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında içki içmek ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir