AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşiyle düğününü görmek

Kahve falında eşiyle düğününü görmek

Kahve falında eşiyle düğününü görmek çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşiyle düğününü gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkabilecek yeni imkanlarla duygusal ilişkilerinizi bile kısa zamanda yenilemeniz mümkündür.

Kahve falında eşiyle düğününü görmek karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, kazançlı bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında eşinin düğününü görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşiyle düğün yapmak kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında eşiyle düğüne gitmek tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski eşinin düğününü görmek yaşamının da düzene gireceğine, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüm ve düğün görmek maddi zarar edeceğine, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine tabir olunur.

Kahve falında düğününü kaçırmak kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düğünde oynayanları görmek işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir