AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşiyle düğün yapmak

Kahve falında eşiyle düğün yapmak

Kahve falında eşiyle düğün yapmak çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında eşiyle düğün yapmak gördüyseniz:

  • En iyisi yumuşak bir ses tonuyla konuşmanız olacak.

Kahve falında eşiyle düğün yapmak eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine işarettir.

Kahve falında eski eşinin düğününü görmek büyük tartışmalara gireceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında eşiyle düğününü görmek korkularını ve şüphelerini yeneceğine, kişinin evlatlarının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşiyle düğüne gitmek ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına yorulur.

Kahve falında eşinin düğününü görmek edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında ölüye düğün yapmak bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, ona yardımcı olacağına işarettir.

Kahve falında oğluna sünnet düğünü yapmak hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, zenginlik sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sünnet düğünü yapmak kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir