AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşiyle düğüne gitmek

Kahve falında eşiyle düğüne gitmek

Kahve falında eşiyle düğüne gitmek yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına tabir olunur.

Kahve falında eşiyle düğüne gitmek gördüyseniz:

  • İlişkileriniz esnasında daha dikkatli olmanız veya daha dikkatli konuşmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında eşiyle düğüne gitmek işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşiyle düğün yapmak ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine alamet eder.

Kahve falında eşiyle düğününü görmek insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, yeni mekânlara gireceğine inanılır.

Kahve falında eski eşinin düğününü görmek attığı her adımda çok zarar edeceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına tabir olunur.

Kahve falında eşinin düğününü görmek haram mal yiyip içeceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşınla düğüne gitmek parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arabayla düğüne gitmek evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına delalet eder.

Kahve falında hazırlanıp düğüne gitmek boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir