AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin düğününü görmek

Kahve falında eşinin düğününü görmek

Kahve falında eşinin düğününü görmek masa başı bir işe gireceğine, yaşamın daha kolay hale geleceğine, hem hayatının kurtulacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, hastalığın biteceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında eşinin düğününü gördüyseniz:

  • Kalıcı bir ilişki veya iş çıkabilir.

Kahve falında eski eşinin düğününü görmek dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşiyle düğün yapmak aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında eşiyle düğüne gitmek eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında eşiyle düğününü görmek müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine inanılır.

Kahve falında eşinin düğününü görmek elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında düğün hediyesi vermek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, konfor içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evli birinin düğün görmek zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinin düğününü görmek sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir