AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğününü kaçırmak

Kahve falında düğününü kaçırmak

Kahve falında düğününü kaçırmak içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına rivayet eder.

Kahve falında düğününü kaçırmak gördüyseniz:

  • Düşündüklerinizin gerçekleşmemesi sizi telaşlandırmasın kendinizi sakinleştirebilecek bir şeyler bulmaya gayret etmelisiniz.

Kahve falında düğünü kaçırmak adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında gelinlikle düğünden kaçtığını görmek hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi düğününden kaçtığını görmek bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine işarettir.

Kahve falında düğünden kaçtığını görmek iyi niyetle ses çıkarmayan fal sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düğününü kaçırmak zaman içinde daha güzel günler göreceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında muhabbet kuşunu kaçırmak etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğu kaçırılmak kapanan kapıların açılacağına, huzur içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oğlunun askerden kaçtığını görmek maddi durumunun düzeleceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir